Προϊόν υποκλοπής μέσα από τη Βουλή το βίντεο του φονικού τροχαίου

Advertisement

Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τη Βουλή για τη διαρροή του βίντεο με το τροχαίο. H διαρροή έγινε μέσα από τη Βουλή.

Προϊόν υποκλοπής χαρακτήρισαν πηγές του Προεδρείου της Βουλής το βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει τη σκηνή του φονικού τροχαίου στην είσοδο του Μεγάρου της Βουλής.

«Έγινε υποκλοπή μέσα από τη Βουλή» δήλωσαν οι συγκεκριμένες πηγές σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες στον απόηχο της κυκλοφορίας του επίμαχου βίντεο το οποίο δείχνει τη σύγκρουση της μοτοσικλέτας του 23χρονου Ιάσονα με το υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη που εισερχόταν στη Βουλή. «Θα γίνει έρευνα και θα αποδοθούν ευθύνες» ανέφεραν οι ίδιες πηγές παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τη διαρροή του συγκεκριμένου βίντεο στο διαδίκτυο.

«Κανένας δικός μας δεν εμπλέκεται»
Σημειώνεται ότι στο επίμαχο βίντεο το οποίο φαίνεται να έχει καταγραφεί με κάμερα από ηλεκτρονικό υπολογιστή που αναπαρήγαγε το δραματικό υλικό ακούγεται κάποιος άνδρας, ενδεχομένως από τη φρουρά της Βουλής, να λέει τη φράση: «Κοιτάξτε, κανένας δικός μας δεν εμπλέκεται». Σημειώνεται, πάντως, ότι η Βουλή έχει παραδώσει στην τροχαία και στις ανακριτικές αρχές το υλικό από τις κάμερες όπου καταγράφεται το δυστύχημα στην είσοδο της οδού Βασιλίσσης Σοφίας.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement