Γιώργος Ασημακόπουλος: Από λάθος γνωματεύσεις γιατρών πήγα να χάσω τη ζωή μου

Advertisement

Μία διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην πίστη του στον Θεό και στην πνευμονία που έπαθε, η οποία παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Πώς σώθηκε;

«Πιστεύω στον Θεό πάρα πολύ. Πάω στον Αρχάγγελο Πανορμίτη, γιατί στο παρελθόν είχα περάσει μια περιπέτεια υγείας, που πήγα να χάσω τη ζωή μου», είπε αρχικά στο περιοδικό ΕΓΩ και πρόσθεσε:

«Είχα πάθει μια μορφή άτυπης πνευμονίας από ένα ταξίδι στον Καναδά. Οι γιατροί δεν είχαν διαπιστώσει τι συνέβαινε και όπως κοίταζα το κινητό ψάχνοντας εφημερεύον νοσοκομείο, βλέπω το «Σωτηρία».

Advertisement

Επέλεξα να πάω εκεί, χωρίς να ξέρω ότι είναι το καλύτερο πνευμονολογικό κέντρο, γιατί τη μητέρα μου την λένε Σωτηρία και έχω γεννηθεί 6 Αυγούστου τη μέρα του Σωτήρος».

«Σώθηκα από θαύμα»

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Κατά τύχη στο «Σωτηρία», εκεί ήταν ένας κορυφαίος γιατρός από την Αμερική, που ήταν ειδικός στην παρακέντηση.

Στην ακτινογραφία θώρακος δεν φάνηκε τίποτα, μετά μου έκαναν αξονική και είδαν ότι έχω υγρό στον αριστερό πνεύμονα. Ο άνθρωπος τα παράτησε όλα και μου έκανε παρακέντηση πάνω στο μηχάνημα, δεν κατέβηκα καν.

Advertisement

Μου έβαλε μια τεράστια βελόνα και μου πήρε 1,5 φιάλη υγρό. Αν είχα καθυστερήσει να πάω μια μέρα, θα είχα πεθάνει. Σώθηκα από θαύμα και με έταξα στον Αρχάγγελο Ταξιάρχη στη Σύμη».

«Έμεινα έναν μήνα, που πέρασε δραματικά. Καθόμουν σε ένα κρεβάτι, περιμένοντας να αναρρώσω. Ήταν μια εμπειρία που πήγα να χάσω τη ζωή μου για μια μέρα και για κάτι λάθος γνωματεύσεις γιατρών», κατέληξε.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement