Δολοφονία Άλκη: Στον Ανακριτή οι γονείς του 19χρονου – Το τραύμα στο χέρι που «καίει» τον 22χρονο συλληφθέντα

φωτ. ETHNOS
Advertisement
Στα δικαστήρια οι γονείς του 19χρονου Άλκη. Το νέο βίντεο ντοκουμέντο και το τραύμα από μαχαίρι που «δείχνει» τον ένοχο.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σοκαριστική δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Το πρωί της Τρίτης οι γονείς του Άλκη μαζί με τους δύο φίλους του, που τραυματίστηκαν στην επίθεση το μοιραίο βράδυ, πέρασαν το κατώφλι των Δικαστηρίων, προκειμένου να βρεθούν ενώπιον του Ανακριτή.

Την ίδια ώρα ένα νέο στοιχείο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας, με τον κλοιό να «σφίγγει» για τον χούλιγκαν που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 19χρονο ‘Άλκη. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας από τους συλληφθέντες, έχει τραύμα στο χέρι του, που όπως διαπιστώθηκε προήλθε από το μαχαίρι. Πρόκειται για έναν 22χρονο Αλβανό, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή, μαζί με άλλους 7 που πήραν μέρος στη φονική επίθεση.

Ο ίδιος δεν αποκαλύπτει πώς το έπαθε, αλλά οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έχει τραυματιστεί από το μαχαίρι με το οποίο χτυπούσε τον 19χρονο Άλκη και το οποίο του γλίστρησε.

Οι γονείς του Άλκη αναμένεται να συναντήσουν την 7η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και διά του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Advertisement

«Οι τελευταίες εξελίξεις είναι θετικές, αρκεί να υπάρχουν αποδείξεις» δήλωσε στο thesstoday ο κ. Κούγιας. «Έχουν συλληφθεί κάποια πρόσωπα και καταζητούνται δύο. Αν πραγματικά υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι τα δέκα αυτά πρόσωπα έχουν σχέση με την ανθρωποκτονία εις βάρος του Αλκιβιάδη και της απόπειρας αυτοκτονίας εις βάρος των άλλων δύο προσώπων, είναι πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη. Δέχθηκα την είδηση με αγαλλίαση και πρέπει να ευχαριστήσω εκ μέρους της οικογένειας».

Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν από την επίθεση

Στο μεταξύ, ένα νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τον τρόπο που το «τάγμα εφόδου» των χούλιγκαν έφτασε στο σημείο που ο Άλκης Καμπανός και οι δύο φίλοι του περπατούσαν μετά από βόλτα. Εικόνες που οδήγησαν τους αστυνομικούς σε συμπεράσματα και στα ίχνη των ατόμων που έψαχναν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα makthes.

Advertisement

Ειδικότερα, το βίντεο είναι στην κάθοδο των αυτοκινήτων επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα (δύο στενά) πριν από την οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του. Η ώρα είναι 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ελάχιστα δηλαδή πριν οι δράστες κατεβούν από τα αυτοκίνητά τους και εξαπολύσουν την άγρια και θανατηφόρα επίθεση.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement