Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Opel Astra στο Russelsheim

Advertisement

Το νέο Opel Astra βγαίνει ήδη από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου του Russelsheim. Μέχρι σήμερα, έχουν κατασκευαστεί περίπου 500 νέα Opel Astra και τους προσεχείς μήνες, το μοντέλο θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο της «επέλασης» εξηλεκτρισμού της γερμανικής μάρκας. Το νέο 5θυρο Astra θα είναι διαθέσιμο από το λανσάρισμα σε plug-in hybrid έκδοση, ενώ την γκάμα θα ολοκληρώσει το 2023 το αμιγώς ηλεκτρικό Astra-e.

Το μοντέλο εκφράζει άριστα τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας, καθώς είναι περισσότερο δυναμικό από ποτέ, με κομψές, καθαρές επιφάνειες, απαλλαγμένες από περιττά στοιχεία και με το νέο πρόσωπο της μάρκας, το Opel Vizor. Στην πλούσια τεχνολογική φαρέτρα του ξεχωρίζει το νέας γενιάς σύστημα φωτισμού Intelli-Lux LED Pixel.

ΞεκΣτο εσωτερικό με το πλήρως ψηφιακό cockpit Pure Panel, τα αναλογικά όργανα αποτελούν παρελθόν. Η διαχείριση των λειτουργιών των συστημάτων πραγματοποιείται μέσω μεγάλων οθονών αφής. Επιπλέον, βασικές ρυθμίσεις, όπως ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού, εξακολουθούν να γίνονται μέσω κάποιων διακοπτών.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement