Αλέξης Κούγιας – Τζεφ Μοντάνα: Η άγνωστη σχέση που αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο

Advertisement

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα Αλέξης Κούγιας και Τζεφ Μοντάνα.

Ο γνωστός ποινικολόγος έχει κάνει αιχμηρά σχόλια για το μοντέλο, το οποίο του έχει ασκήσει και αγωγή.

Οι δυο τους συναντήθηκαν χθες (19/3) στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και σήμερα στην εκπομπή «Τι λες τώρα» ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως γνωρίζονται από τότε που η Τζεφ Μοντάνα ήταν ακόμα παιδάκι.

Advertisement

Μάλιστα, ο πατέρας της φαίνεται να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο.

«Μου είπε ότι είμαστε συγχωριανοί. Εγώ βέβαια το είδα ότι έχει μεγαλώσει στην Κόρινθο ότι η έδρα επιχειρήσεως της μητέρας του είναι εκεί. Μόνος του μου υπέδειξε το πατρώνυμό του και θυμήθηκα ότι με έναν άνθρωπο με αυτό το ονοματεπώνυμο παίζαμε μπάλα στην ομάδα της Κορίνθου. Ένας υπέροχος άνθρωπος ο πατέρας του.

Είναι αλήθεια ότι έχω πάει σπίτι του και έχω φάει με τον πατέρα του. Δε μπορούσα να ταυτίσω τον φίλο μου και τον γιο του με τον συγκεκριμένο. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ είμαι υπερασπιστής και όποιος προσπαθεί είτε μέσα είτε εκτός δικαστηρίου να πλήξει την υπερασπιστική μου γραμμή και την προσπάθειά μου να αθωωθεί ο εντολέας μου είναι “εχθρός” μου», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

Η Τζεφ Μοντάνα από την μεριά της σημείωσε: «Τον ξέρω τον Αλέξη Κούγια. Δεν χρειάζεται να με ξεφτιλίζει στο πανελλήνιο. Μπορεί να υπερασπίζεται τον πελάτη του με έντιμο και αξιοπρεπή τρόπο. Στα 15 μου δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση (σ.σ. από τον Δημήτρη Λιγνάδη) με αποπλάνησε, είδα να αποπλανεί και άλλα παιδιά της ηλικίας μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement