Θεσσαλονίκη: Χούλιγκαν χτύπησαν ποδοσφαιριστές σε ερασιτεχνικό αγώνα – Δύο συλλήψεις

Advertisement

Όλο και πληθαίνουν τα περιστατικά οπαδικής βίας. Αυτή τη φορά χούλιγκαν εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣΜ στην Ηλιούπολη και χτύπησαν ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μεταξύ ΠΑΟΚ Διάπλαση με τη Νίκη Νεοχωρούδα άγνωστοι μπήκαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νίκης.

Όπως έγινε γνωστό, τρεις ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν χωρίς όμως να χρειαστεί να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Advertisement

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησαν τέσσερις προσαγωγές υπόπτων, από τους οποίους συνελήφθησαν οι δύο (17 και 18 ετών), ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Η ανακοίνωση της Νίκης Νεοχωρούδας Α.Σ μετά τα επεισόδια:

«Έκτακτη Ανακοίνωση…!!!

Με αφορμή τα επεισόδια που συνέβησαν στον αποψινό αγώνα της ομάδας μας ΠΑΟΚ ΔΙΑΠΛΑΣΗ-ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη μας για τα περιστατικά που έλαβαν χώρα. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑ. Είναι οξύμωρο να κρατείται ενός λεπτού σιγή από ΟΛΟΥΣ τους αθλητικούς συλλόγους προς τιμήν του αδικοχαμένου ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ και ταυτοχρόνως να επιτρέπονται τέτοιου είδους περιστατικά (γιατί επιτρέπονται). Οι ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν και ελπίζουμε η Ε.Π.Σ.Μ να τιμωρήσει τους υπευθύνους παραδειγματικά».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement