Ντέπυ Γκολεμά: «Την Βίκυ Καγιά την προτιμώ σπίτι της – Δεν με απασχολεί τί θα κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Advertisement

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για την σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου.

«Ήμουν 24 ημέρες κλεισμένος σε στούντιο, ερχόταν η Τόνια, μου έπαιρνε τα σκουπίδια, έφερνε φαγητό. Η Τόνια είναι πνευματώδης, έχει μια σπάνια ομορφιά που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί. Δεν κλείνει καπάκια η Τόνια, το ανθρακούχο νερό, δεν είναι ανθρακούχο μετά από μια ώρα», δήλωσε.

«Μέχρι να συνηθίσω την προβολή της προσωπικής μου ζωής, δεν ήταν το καλύτερό μου. Έχω συνηθίσει λίγο την μοναξιά μου κι έχει αρχίσει και με τρομάζει», δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου.

Advertisement

«Την Βίκυ Καγιά την προτιμώ στο σπίτι της, δεν είναι από τις επιλογές μου. Δεν με απασχολεί αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέψει στο next top model», σχολίασε δηκτικά η Ντέπυ Γκολεμά.


«Στοίχισε ξεκάθαρα η απουσία της Βίκυς Καγιά από το GNTM. Δεν υπάρχει αντικαταστάτρια, υπάρχει μια άλλη λύση. Η Ισμήνη είναι ένα ήσυχο καλό κορίτσι, που δεν έχει την εμπειρία της Βίκυς», επεσήμανε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε για τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο.

Advertisement

«Δεν θυμάμαι την πρώτη ημέρα στην πίστα. Μια κοπέλα με δάγκωσε στην πίστα. Είμαστε στο Lido stage με τον Μανώλη Κονταρό, την Θέλξη και τον Σάκη Αρσένιου».

«Το δικό μου παιδί δεν έχει ίσα δικαιώματα με τα άλλα παιδιά. Το παιδί μου αν πάθω κάτι, πάει στον πρώτο συγγενή κι αν δεν υπάρχει κανένας πάει σε ίδρυμα», δήλωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement