Πάτρα: Η αιτία θανάτου της σπιτονοικοκυράς Μάνου – Ρούλας

Advertisement

Συνεχίζεται το θρίλερ της Πάτρας με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας αλλά και της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως αποκάλυψε χθες το Mega, ο θάνατος της 69χρονης τον Σεπτέμβριο του 2020, επήλθε από παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα από προχωρημένη σήψη λόγω της κατάκλισης.


Η οικιακή βοηθός ενημέρωσε την Ρούλα Πισπιρίγκου ότι η γυναίκα δεν είναι καλά για να λάβει την απάντηση ότι θα την φροντίσει η ίδια η Ρούλα.

Advertisement

Εκείνο, ωστόσομ που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι η Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ενημέρωσε τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς για τον θάνατό της μια ημέρα προτού αυτός επέλθει, δηλαδή στις 12 Σεπτεμβρίου ενώ σύμφωνα με το πιστοποιητικό ο θάνατος της γυναίκας επήλθε στις 13 Σεπτεμβρίου.

Οι χρυσές λίρες και το πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη

Παράλληλα, οι Αρχές ερευνούν και τις οικονομικές συναλλαγές που είχε τη δυνατότητα να κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης για λογαριασμό της θανούσης, ο οποίος είχε στα χέρια του ένα πληρεξούσιο.

Οι συγγενείς, μάλιστα, της θανούσης αναφέρουν πως η 69χρονη γυναίκα είχε στην κατοχή της χρυσές λίρες.

Advertisement

«Είμαι πενήντα, πενήντα, ότι πράγματι υπήρχανε αν δεν τα είχε εξαργυρώσει η ξαδέλφη μου και τα κράτησε από τους γονείς της. Είμαι σίγουρος ότι τέτοιο πράγμα πρέπει να υπήρχε. Από τον πατέρα της ήταν οι λίρες. Ναι είχε λίρες κληρονομιά από τον θείο μου», είπε χθες συγγενής της γυναίκας στο Mega.

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε και μια γυναίκα που εργάστηκε στο σπίτι της 69χρονης. Όπως αποκάλυψε, η Ευγενία Κοούτρα ήταν πολύ φοβισμένη. «Μου είχε πει δυο φορές ότι εάν φύγω, αυτό ψάξτε από τι είναι, μόνο αυτό μου είχε πει, αλλά στην αρχή νόμιζα κιόλας ότι δεν είναι στα καλά της, ότι αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο. Όταν βγήκε αυτό, μετά τα συνδύασα. Όταν βγήκε, δεν ξέρω τώρα τι είχε δει και γιατί μου τα έλεγε».

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement