Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα μαρτυρία «φωτιά» – «Σκεφτόταν να αρρωστήσει το παιδί για να γυρίσει ο Μάνος»

Advertisement

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις, οι μαρτυρίες και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα.

Ειδικότερα, μία νέα σοκαριστική μαρτυρία φιλοξενεί η εφημερίδα Πελοπόννησος, η οποία έχει στη διάθεσή της τα πλήρη στοιχεία της γυναίκας, η οποία γραπτώς δήλωσε πρόθυμη να καταθέσει τα πάντα στις Αρχές.

«Ονομάζομαι Α.Ν. και θέλω να σας πω, κι αυτό είμαι διατεθειμένη να το καταθέσω και ενόρκως στην Εισαγγελία ή στην Αστυνομία, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου με είχε ρωτήσει στη διάρκεια του «καφέ» αν ο άνδρας της επιστρέψει πίσω από τη στιγμή που το παιδί της αρρωστήσει», είπε αρχικά η γυναίκα στην πατρινή εφημερίδα.

Advertisement

Πάτρα: Η ερώτηση για σχέση του Μάνου με συγκεκριμένη γυναίκα

«Μέχρι τώρα δεν το έκανα. Φοβόμουν. Όμως, μετά από όλα αυτά που ακούω κι από τη στιγμή που η γυναίκα αυτή βρίσκεται στην φυλακή, αποφάσισα να μιλήσω. Μία φίλη είχε πληροφορηθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναζητούσε χαρτορίχτρες ή καφετζούδες και πλήρωνε γι’ αυτό. Ήταν Νοέμβριος του 2020 όταν μετά από τηλεφωνικό ραντεβού πήγα στο σπίτι της στην οδό Μπιζανίου. Είχε κρατήσει το φλιτζάνι από τον καφέ του συζύγου της και χωρίς να χάνει χρόνο, με κάλεσε να το ‘’διαβάσω’’ και να της πω αν ο Μάνος έχει σχέση με μία γυναίκα το όνομα της οποίας αρχίζει από Α, Ανδριάννα, αν θυμάμαι καλά. Στη διάρκεια της συνομιλίας μας μου είπε ότι έχει μόνο ένα παιδί την Τζωρτζίνα. Δεν μου είπε το παραμικρό για το άλλο παιδάκι την Ίριδα, το οποίο προφανώς ήταν νεογέννητο εκείνη την εποχή», τόνισε στη μαρτυρία της.

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2020 η Ίριδα ό,τι είχε γεννηθεί, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν 7,5 ετών. Η Μαλένα είχε «φύγει» από τη ζωή το 2019.

«Ξέρεις κανέναν να τον κάνει τόπι στο ξύλο εκ μέρους μου; Θα σε κάνω χρυσή»

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γυναίκα είπε στη Ρούλα Πισπιρίγκου κάποια πράγματα και τότε με ψυχρό ύφος εκείνη τη ρώτησε: «Να σου πω, αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω;». Η γυναίκα έπαθε σοκ. Νόμιζε ότι της το έλεγε χάριν αστειότητας.

Advertisement

«Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αυτός σε σένα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για τα παιδιά, όπως θα έκανε κάθε πατέρας. Ακόμη κι αν είναι χωρισμένος…», της απάντησε. «Ναι, καλά καλά…», ήταν η ανταπάντηση της Πισπιρίγκου.

Και αμέσως πέρασε στην επόμενη ερώτηση: «Ξέρεις κανέναν που να δέρνει για να τον κάνει τόπι στο ξύλο εκ μέρους μου; Θα σε κάνω χρυσή» της είπε. Για να λάβει την απάντηση: «Αυτά δεν γίνονται!».

Στη συνέχεια, η γυναίκα περιέγραψε στο τοπικό μέσο τι ακολούθησε: «Ε, αυτό ήταν, τελείωσα τον καφέ με χίλια ζόρια, της είπα λυπάμαι, εγώ δεν είμαι τόσο καλή στον καφέ για να σας πω αυτά που θέλετε και έφυγα. Κοίταγα τις επόμενες μέρες ειδήσεις μην ακούσω για κανέναν ξυλοδαρμό ώστε να επέμβω αλλά τίποτα. Τόσο είχα αγχωθεί… Αλλά τα έλεγε πολύ σοβαρά…!».

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement