Βιασμός Γεωργίας: Σε δίκη τρεις για άλλο ροζ βίντεο

Advertisement

Τρία άτομα παραπέμφθηκαν να δικαστούν για τη διακίνηση ροζ βίντεο το οποίο είχε εξεταστεί αν απεικονίζει σκηνές από το βιασμό της 24χρονης Γεωργίας, σε σουίτα ξενοδοχείου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Τελικά προέκυψε ότι αφορά άλλη νεαρή γυναίκα και οι τρεις άνδρες παραπέμφθηκαν να δικαστούν σε Τριμελές Πλημμελειοδικείο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Είχε προηγηθεί έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., κατά την οποία εξετάστηκε αρχικά η εκδοχή το επίμαχο υλικό να συνδέεται με την υπόθεση της 24χρονης που είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Από την έρευνα όμως δεν διαπιστώθηκε το πρόσωπο που εμφανίζεται στο βίντεο να είναι η 24χρονη. Ωστόσο, εντοπίστηκαν τρία άτομα στα κινητά των οποίων βρέθηκε το βίντεο και γι’ αυτό το λόγο παραπέμφθηκαν σε δίκη.

Advertisement

Κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας, η υπεράσπιση της 24χρονης υπέβαλε μήνυση για το συγκεκριμένο βίντεο που διακινήθηκε με πλάνα από το φερόμενο βιασμό της αλλά διακριβώθηκε ότι το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό δεν αφορά την υπόθεση της.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement