Εκτέλεση Σκαφτούρου: Συγκλονίζει η ιατροδικαστική εξέταση

Advertisement

Το μένος που είχαν οι εκτελεστές για να σκοτώσουν τον 53χρονο Γιάννη Σκαφτούρο αποτυπώνεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής εντόπισε 10 τραύματα στο σώμα του 53χρονου και τρία τραύματα στο κεφάλι του.

Ο ιατροδικαστής δεν ήταν ακόμη σε θέση να πει ποια από αυτά τα τραύματα ήταν διαμπερή και ποια όχι, όμως οι βολίδες από Καλάσνικοφ και τα σημεία στα οποία πυροβόλησαν οι δράστες το Γιάννη Σκαφτούρο δείχνουν ξεκάθαρα ότι η εντολή που είχαν πάρει είναι να μην υπάρξει καμία περίπτωση να γλιτώσει από την επίθεση ο 53χρονος.

Advertisement

Την έρευνα για το συμβόλαιο θανάτου ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς κρίθηκε ότι πρόκειται για μια άκρως σοβαρή και ανησυχητική περίπτωση, με την οποία πρέπει να ασχοληθούν έμπειροι αξιωματικοί.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές μέσα από τις μαρτυρίες ξεκαθαρίζουν όλες τις λεπτομέρειες από τη στιγμή της επίθεσης στην οποία ήταν μπροστά συνολικά επτά άτομα -ανάμεσα τους, ο νεκρός και οι δύο τραυματίες.

Ήδη οι Αρχές γνωρίζουν τη διαδρομή διαφυγής των εκτελεστών αλλά και το μέσο που χρησιμοποίησαν τελικά για να απομακρυνθούν από το σημείο, όπου οι δράστες άφησαν μετά από βλάβη τη μηχανή που χρησιμοποίησαν για την εκτέλεση.

Advertisement

Η καθυστέρηση που έδειξαν οι αστυνομικοί έδωσε χρόνο στους εκτελεστές να απομακρυνθούν από το χωριό, όπου βρίσκεται το σπίτι του Σκαφτούρου και να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement