Γαλάτσι: Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών – Οι δράστες ήταν από το Γυμνάσιο του ανήλικου που αυτοκτόνησε

Advertisement

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες χθες, στην περιοχή του Γαλατσίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πέντε, κατηγορούμενοι για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα, της σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, της απειλής, της απόπειρας κλοπής και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες, εντός του Άλσους Βεϊκου στο Γαλάτσι, κατά τη διάρκεια που στο χώρο βρίσκονταν μαθητές δύο Γυμνασίων, του 54ου Γυμνασίου Αθηνών στο οποίο πήγαινε ο ανήλικος που αυτοκτόνησε και του 7ου Γυμνασίου Παγκρατίου, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, πέντε ανήλικοι προσέγγισαν δύο επίσης ανήλικους μαθητές από το Παγκράτι, αρχικά τους επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια με χρήση σωματικής βίας τους τραυμάτισαν ελαφρά.

Επιπρόσθετα, ένας από τους κατηγορουμένους απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο έναν εκ των παθόντων, ενώ έτερος προσπάθησε ανεπιτυχώς να του αφαιρέσει το κινητό του τηλέφωνο.

Advertisement

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου επενέβησαν οι καθηγητές συνοδοί των Σχολείων και απετράπη η κλιμάκωση του επεισοδίου. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement