Κ. Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Οι εκλογές θα γίνουν το 2023

Advertisement

Σε άλλη μια διάψευση των σεναρίων για προκήρυξη εκλογών το προσεχές φθινόπωρο, προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψη του στην περιοχή της Θέρμης.

Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας προς τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον δουν από κοντά, σε καφετέρια στην πλατεία της Θέρμης, ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν το φθινόπωρο.

“Θα ξαναείμαι εδώ τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ. Με ρώτησαν στο ραδιόφωνο σήμερα το πρωί αν θα είναι προεκλογική η εμφάνιση μου στην Έκθεση και είπα το αυτονόητο: «Είναι η τελευταία έκθεση της Θεσσαλονίκης πριν τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν το 2023” επισήμανε ο πρωθυπουργός χαρακτηριστικά.

Advertisement

Αναφέρθηκε ακόμη στη μέχρι τώρα πορεία της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι έτυχαν πολλά. “Είχαμε περισσότερες συννεφιασμένες από ότι ηλιόλουστες μέρες, αλλά να ξέρετε ένα πράγμα. Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή από τα προηγούμενα τρία χρόνια, τόσο οικονομικά, τόσο στρατιωτικά, γεωπολιτικά και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση” είπε, προσθέτοντας πως μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση είναι προϋπόθεση εθνικών επιτυχιών.

“Αυτήν είχαμε και αυτήν θα έχουμε ακόμη και μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές” κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από όσα είπε, στο παρακάτω βίντεο από το 3`.00

Advertisement

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement