Κέιτ Μίντλετον: Πώς τίμησε την Νταϊάνα και προειδοποίησε την Μέγκαν Μάρκλ με μία κίνηση

Advertisement

Για μία ακόμη φορά η Κέιτ Μίντλετον, έκλεψε την παράσταση στην χθεσινή πομπή της βασίλισσας Ελισάβετ από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Ουέστμινστερ.

Μπορεί η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ να συζητήθηκε έντονα, γεγονός που ανέμενε η Κέιτ Μίντλετον, εξαιτίας των όσων έχουν προηγηθεί, ωστόσο η ίδια με μία κίνηση ματ, δήλωσε παρούσα και έτοιμη να υπερασπιστεί την πρωτιά που κατέχει στην καρδιά των Βρετανών.

Τα σκουλαρίκια της… εκδίκησης

Και εξηγούμε: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε να φορέσει στην πομπή της βασίλισσας Ελισάβετ, τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της πεθεράς της Νταϊάνα, στέλνοντας έτσι μήνυμα ότι δεν την ξεχνά ποτέ.

Advertisement

Η Νταϊάνα άρχισε να φοράει τα σκουλαρίκια πριν γίνει πριγκίπισσα της Ουαλίας.  Ήταν δώρο από την Collingwood, μια εταιρεία κοσμημάτων που ήταν αγαπημένη της οικογένειας Σπένσερ. Τα φορούσε σε αρκετές περιπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου της με τον Κάρολο.

Ωστόσο τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια ήταν αυτά που φόρεσε η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα και με το φόρεμα που ο Τύπος χαρακτήρισε  «Revenge Dress» (φόρεμα εκδίκησης).

Το «Revenge Dress» ήταν το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε τον Ιούνιο του 1994, η πριγκίπισσα της Ουαλίας σε γκαλά στη Serpentine Gallery στο Λονδίνο. Ένα σέξι έξωμο μαύρο φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα, που ήταν αρκετά αποκαλυπτικό στο στήθος της.

Advertisement

«Το φόρεμα εκδίκησης» και τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια στην εμφάνιση της Νταϊάνα που συζητήθηκε όσο καμία άλλη

Ένα ντύσιμο ασυνήθιστο για ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που το συγκεκριμένο φόρεμα συζητήθηκε πολύ: Αυτή ήταν η ημέρα που ο πρίγκιπας Κάρολος είχε ομολόγησε δημοσίως στην τηλεόραση ότι είχε υπάρξει άπιστος απέναντί της.

Έδωσε την απάντησή της

Σε ένα ντοκιμαντέρ ITV που προβλήθηκε ενάμιση χρόνο μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, ο μεγαλύτερος γιος και κληρονόμος της βασίλισσας Ελισάβετ είπε ότι παρέμεινε πιστός στην Νταϊάνα«μέχρι τη στιγμή που η σχέση τους καταστράφηκε», επιβεβαιώνοντας φήμες για την σχέση του με την τωρινή του σύζυγο Καμίλα Πάρκερ.

Advertisement

Όπως ήταν φυσικό, η Νταϊάνα ταράχτηκε πολύ εκείνη την ημέρα, ωστόσο αποφάσισε να μην δείξει το πόσο είχε πληγωθεί. Αντιθέτως, όχι μόνο δεν ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή της στο γκαλά που είχε διοργανώσει το Vanity Fair την ίδια μέρα, αλλά πήγε δίνοντας την απάντησή της στον Κάρολο.

Γνωρίζοντας ότι όλα τα βλέμματα θα ήταν στραμμένα πάνω της, η Νταϊάνα δεν χρειάστηκε να πει λέξη.Έδωσε την απάντησή της με αυτή την εμφάνιση που ήξερε καλά ότι θα συζητηθεί. Και αυτό το φόρεμα έμεινε στην ιστορία ως το σαφές μήνυμά της προς τον Κάρολο και τον όλο κόσμο ότι είναι καλά.

Το μήνυμα της Κέιτ προς την Μέγκαν

Όταν το απόγευμα της Κυριακής, χιλιάδες Βρετανοί που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Κάστρο του Ουίνσδορ, για να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ, είδαν τα δύο ζεύγη, τον Γουίλιαμ με την Κέιτ και τον Χάρι με τη Μέγκαν, να κάνουν κοινή εμφάνιση στον εξωτερικό χώρο του παλατιού, εξεπλάγησαν.

Παρά το Meganexit και παρά την αρνητική δημοσιότητα για τη βασιλική οικογένεια, o κόσμος αγκάλιασε την Μέγκαν Μάρκλ, γεγονός που δεν άφησε ανεπηρέαστη την Κέιτ.

Advertisement

Μετά τις αποκαλύψεις για μειωτική συμπεριφορά σε βάρος της στο Παλάτι, η Μέγκαν Μάρκλ έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Μήπως τα σκουλαρίκια που επέλεξε η Κέιτ ήταν το δικό της μήνυμα… εκδίκησης απέναντι στην Μέγκαν Μαρκλ, την οποία προειδοποίησε ότι κανείς δεν θα πάρει την θέση της στις καρδιές των Βρετανών;

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement