Ο «μυστικός δείπνος» των βετεράνων της Δεξιάς

Advertisement

Ένα γέρικο «γαλάζιο» πουλάκι εκεί στο προαύλιο της εκκλησίας του νεκροταφείου Καλλιθέας μου μαρτύρησε ότι αρχές του καλοκαιριού δείπνησαν στην Γλυφάδα ο Πάνος Καμμένος με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Απόστολο Ανδρεουλάκο και τον Μάκη Γιακουμάτο.

Έσπευσα και ρώτησα τον Πάνο Καμμένο που έστεκε πιο πέρα με την αδελφή του. Μου το επιβεβαίωσε με την επισήμανση ότι τον δείπνο με τους βετεράνους της λαϊκής Δεξιάς διοργάνωσε ο ίδιος με ενωτικό και όχι διασπαστικό πρόσημο και μάλιστα ήταν εν γνώσει επιτελικού κυβερνητικού στελέχους εκείνης της εποχής.

«Εκείνης της εποχής» επαναλαμβάνω ρωτώντας με νόημα.

Και ο Πάνος Καμμένος επαναλαμβάνει: «Ναι εκείνης της εποχής. Από τότε που συναντήθηκα με τους Βετεράνους μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει τα πράγματα και έχει γκρεμιστεί η βασική αρτηρία της γέφυρας».

Advertisement

Μάλιστα, καταλάβαμε!

Τελικά ο «Γρηγόρης» δεν ήταν ταχυφαγείο αλλά «τα πάντα όλα», στο προσκήνιο και κυρίως στο παρασκήνιο της κυβέρνησης και του κόμματος. Προφανώς γι αυτό ανταμείφθηκε και από τον μπάρμπα του που έσπευσε με ελαφρά τη καρδία να τον κρεμάσει με τα «μανταλάκια» στο πρωτοσέλιδο των Sunday Times μιλώντας για «αποπομπή» και όχι για «παραίτηση» του Διευθυντή του από το Μέγαρο Μαξίμου.

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement