Διευθυντές Σχολείων: «Σέρνεται» η πλατφόρμα για την υποβολή δηλώσεων-Εκνευρισμός από το πρωί σε χιλιάδες υποψηφίους Διευθυντές

Advertisement

Από τις 18 έως και τις 20 Απριλίου θα ανακοινωθούν οι τοποθετήσεις των νέων Διευθυντών με τα αντίστοιχα αντίστοιχα τα οποία αναλαμβάνουν να διοικήσουν

«Σέρνεται» στην κυριολεξία από τις 8 το πρωί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου παιδείας και Θρησκευμάτων, στην οποία καλούνται οι χιλιάδες υποψήφιοι Διευθυντές Σχολείων  να  δηλώσουν τις  προτιμήσεις  σχολικών μονάδων.

Οι υποψήφιοι Διευθυντές  βρίσκονται σε μεγάλο εκνευρισμό καθώς προσπαθούν από το πρωί να κάνουν τις δηλώσεις τους σε μια πλατφόρμα η οποία σε κάποιους πηγαίνει με ρυθμούς «χελώνας» και σε άλλους δεν ανοίγει καθόλου.

Όσοι υποψήφιοι κατάφεραν να ολοκληρώσου  τη διαδικασία στο τέλος της δήλωσης δεν υπάρχει η λέξη «Επιβεβαίωση της δήλωσης» με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ανησυχία εάν τελικά η δήλωση είναι «επιτυχής». Επίσης αποδεικτικό της υποβολής δήλωσης  δεν αποθηκεύει – εκτυπώνει το σύστημα, ούτε δίνει Αριθμό Πρωτοκόλλου. Πρέπει άμεσα το υπουργείο Παιδείας να κάνει σχετική ενημέρωση.

Advertisement

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει αύριο Τρίτη 11 Απριλίου και ώρα  23:59.

Πατήστε εδώ για την ηλεκτρονική πλατφόρμα

Από τις 18 έως και τις 20 Απριλίου θα ανακοινωθούν οι τοποθετήσεις  των νέων Διευθυντών με τα αντίστοιχα αντίστοιχα τα οποία αναλαμβάνουν να διοικήσουν.

Advertisement

Η επεξεργασίας των δηλώσεων προτιμήσεων και επιλογής διευθυντών σχολικών μονάδων από τις επιτροπές θα ξεκινήσει τη Μ.Τετάρτη 12 Απριλίου.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement