Ιζαμπέλ Υπέρ, Νίκολας Κέιτζ και Γουίλεμ Νταφόε πηγαίνουν «Σιβηρία»

Advertisement

Ο πιο πρόσφατος ρόλος της στο Elle του Πολ Βερχόφεν ήταν αρκετός για να στρέψουν τα στούντιο το ενδιαφέρον τους πάνω της, κάνοντάς την ξανά περιζήτητη γι` αυτό και η Ιζαμπέλ Υπέρ μετρά ήδη συμμετοχές σε έξι ταινίες για το επόμενο έτος.

Σε αυτές έρχεται να προστεθεί μια ακόμη αφού μαζί με τους Νίκολας Κέιτζ και Γουίλεμ Νταφόε θα βρεθούν στην επερχόμενη ταινία του Έιμπελ Φεράρα με τίτλο «Siberia».

Το σενάριο βασίζεται σε μια ιδέα που ανήκει στον ίδιο τον σκηνοθέτη και στον σεναριογράφο και ψυχίατρο Κρις Ζόις, κι όπως μαθαίνουμε, αρχικά ο Φεράρα είχε προσπαθήσει να βρει χρηματοδότηση για την ταινία μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας kickstarter αλλά δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το επιθυμητό ποσό.

Advertisement

Η ιστορία επικεντρώνεται σε δύο άντρες, τον Κλιντ και τον Μάικλ, τους οποίους θα ερμηνεύσει ο Νταφόε και τοποθετείται σε ένα φυλάκιο, όπου σερβίρουν «καφέ, συμπόνια και ένα παράξενο βίντεο-παιχνίδι στους περαστικούς», μέχρι να οδηγήσουν σε κάποιον απ`αυτούς να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι βαθιά μέσα στην ψυχή του.

Η υπόθεση βασίζεται στο «The Red Book» του ψυχίατρου Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ και η ταινία «επιθυμεί να εξερευνήσει τη γλώσσα των ονείρων, του μύθου και του φυσικού κόσμου».

πηγη:cine.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement