Διέρρευσε το σενάριο της νέας ταινίας του James Bond

Η ταινία, μέχρι στιγμής, φέρει τον τίτλο «Bond 25»

Advertisement

Ο Daniel Craig επιβεβαίωσε, τελικά, ότι υπέγραψε για να επιστρέψει ως James Bond στην πέμπτη ταινία της κινηματογραφικής σειράς και υπάρχουν ήδη διαρροές σχετικά με την υπό σχεδιασμό πλοκή της, η οποία θα έχει και γάμο για τον θρυλικό 007.

Ο 49χρονος Craig αποκάλυψε την απόφασή του να επιστρέψει ως υπερκατάσκοπος,  στην εκπομπή του Stephen Colbert, τον Αύγουστο, αλλά οι σεναριογράφοι του «Bond», Robert Wade και Neal Purvis, που έγραψαν το σενάριο για τις ταινίες «Casino Royale», «Quantum of Solace», «Skyfall» και «Specter», είχαν ήδη επιβεβαιώσει τον Μάρτιο ότι θα υπογράψουν το σενάριο της νέας ταινίας.

Σύμφωνα με πηγή του Χόλιγουντ, η ταινία μέχρι στιγμής φέρει τον τίτλο «Bond 25» – «Ο James Bond εγκαταλείπει τη μυστική υπηρεσία, ερωτεύεται και παντρεύεται. Η σύζυγός του σκοτώνεται και στη συνέχεια ο Bond επιστρέφει στη δράση», ανέφερε η πηγή.

Advertisement

Στην τελευταία ταινία της κινηματογραφικής σειράς, «Spectre», το 2015, το ερωτικό ενδιαφέρον του Bond ήταν η Lea Seydoux ως  δρ. Madeleine Swann, η οποία διασώθηκε από τον μυστικό πράκτορα λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους. Στην ταινία, που θυμίζει το «Taken» (Αρπαγή), όπως σημειώνει η πηγή, ο 007 προσπαθεί να εκδικηθεί για τη δολοφονία της συζύγου του.

Δεν είναι σαφές εάν οι σεναριογράφοι θα επεξεργαστούν ξανά την πλοκή, μετά τη διαρροή.

Για το «Bond 25» έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας η 8η Νοεμβρίου 2019, ενώ το Variety αναφέρει ότι ο Yann Demange είναι ο επικρατέστερος για τη σκηνοθεσία της ταινίας.

naftemporiki.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement