Ο Τζιμ Κάρεϊ μίλησε για τη μάχη του με την κατάθλιψη

Εν μέσω περίεργων δηλώσεων που είχαν σχολιαστεί με άπειρους τρόπους από τα ΜΜΕ κυρίως ως ανησυχητικοί για την ψυχολογική του κατάσταση, ο Τζιμ Κάρεϊ προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μιλώντας λοιπόν στο CBS News για την κατάθλιψη που πέρασε το 2004, ανέφερε πως τώρα δεν έχει και πως κάποιες φορές είναι ευτυχισμένος:

«Αυτή τη στιγμή, δεν έχω κατάθλιψη… Είχα για χρόνια, αλλά τώρα, όταν έρχεται η βροχή, βρέχει, αλλά δεν μένει. […] Υπάρχουν «κορυφές», υπάρχουν «κοιλάδες». Αλλά όλες έχουν κατά κάποιον τρόπο εξομαλυνθεί και λειανθεί, και ουσιαστικά μοιάζει με ένα «χαμηλό επίπεδο απελπισίας» στο οποίο ζεις. Ένα σημείο στο οποίο δεν παίρνεις απαντήσεις, αλλά ζεις ικανοποιητικά. Και μπορείς να χαμογελάς στο γραφείο. Ξέρεις; Αλλά είναι ένα «χαμηλό επίπεδο απελπισίας». Κατάλαβες;»

Αναφορικά με τις κατηγορίες που δέχτηκε ο ηθοποιός από την μητέρα και τον πρώην σύζυγο της συντρόφου του Καθριόνα Γουάιτ, σύμφωνα με τις οποίες την οδήγησε στην πορνεία, τη χρήση ναρκωτικών ουσιών με αποτέλεσμα να πεθάνει, σχολίασε: «Είμαι απολύτως καλά με όλα όσα συνέβησαν, ακόμα και με τα φρικτά λάθη που ξέρετε, στη ζωή και στην τέχνη μου».

Πηγή:reader.gr

Δείτε και αυτά: