Μετά τον ΝτιΚάπριο και ο Μπραντ Πιτ στη νέα ταινία του Ταραντίνο

Advertisement

Η νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο μόλις απέκτησε νέο, πασίγνωστο μέλος στο καστ της, καθώς και τίτλο.

Η μέχρι πρότινος Manson Family ταινία (καθώς η υπόθεσή της αφορά τον κατά συρροή δολοφόνο Τσαρλς Μάνσον) μετονομάστηκε σε «Once Upon a Time in Hollywood» και στο εξής σύμφωνα με το Variety, εκτός από τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, για τις ανάγκες της «επιστρατεύθηκε» και ο Μπραντ Πιτ.

Θυμίζουμε ότι Ταραντίνο και Πιτ συνεργάστηκαν άψογα στους Άδοξους Μπάσταρδους, οπότε μένει τώρα να δούμε πώς θα «γράψει» στην μεγάλη οθόνη το δίδυμο των δύο πρωταγωνιστών.

Advertisement

Σε μία παλαιότερη δήλωσή του ο Ταραντίνο περιέγραψε το έργο ως «μία ιστορία που διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες το 1969, με φόντο το Χόλιγουντ των Χίπις». Ο ΝτιΚάπριο θα υποδυθεί έναν βετεράνο σταρ τηλεοπτικών γουέστερν ονόματι Ρικ Ντάλντον που προσπαθεί να παραμείνει «ζωντανός» στη βιομηχανία του Χόλιγουντ.

Ο Πιτ από την άλλη, θα παίξει τον μακροχρόνιο αντικαταταστάτη του Ντάλτον, Κλιφ Μπουθ. «Και οι δύο αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα σε ένα Χόλιγουντ που δεν αναγνωρίζουν πια. Όμως, ο Ρικ έχει μία πολύ διάσημη γειτόνισσα, την Σάρον Τέιτ.», εξήγησε ο Ταραντίνο.

Η Τέιτ δολοφονήθηκε από μέλη της συμμορίας Μάνσον τον Αύγουστο του 1969. Τότε ήταν μόλις 26 χρόνων και έγκυος στο παιδί του Ρομάν Πολάνσκι.

Advertisement

Ο ρόλος της στην ταινία ακόμα δεν έχει δοθεί σε ηθοποιό, ωστόσο διάφορες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Ταραντίνο θέλει την Μάργκοτ Ρόμπι. Και ο σύζυγος Πολάνσκι θα έχει μέρος στην ταινία, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ούτε για αυτόν το παραμικρό.

Σάρον Τέιτ

«Δουλεύω πάνω στο σενάριο εδώ και 5 χρόνια, όπως επίσης ζω στο Λος Άντζελες σχεδόν από πάντα, όπως και το 1969 όταν ήμουν δηλαδή 7 χρόνων. Ανυπομονώ να διηγηθώ αυτήν την ιστορία ενός Λος Άντζελες και ενός Χόλιγουντ που δεν υπάρχουν πια. Και δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος όσον αφορά στη δυναμική ομάδα των ΝτιΚάπριο και Πιτ ως Ρικ και Κλιφ αντίστοιχα», τόνισε ενθουσιασμένος ο Ταραντίνο.

Ο νέος τίτλος της ταινίας πάντως Once Upon A Time in Hollywood, είναι ευθεία αναφορά στις ταινίες του Σέρτζιο Λεόνε, Once Upon a Time in the West (Κάποτε στη Δϋση) και Once Upon a Time in America (Κάποτε στην Αμερική).

Advertisement

Πάντως, μέχρι σήμερα έχει ακουστεί πολλάκις ότι το καστ θα ενισχυθεί με ισοδύναμα των ΝτιΚάπριο και Πιτ ονόματα, όπως αυτά των Τομ Κρουζ και Αλ Πατσίνο, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κανένα από αυτά.

Ο Ταραντίνο στο μεταξύ, αφού παράτησε στα κρύα του λουτρού την εταιρεία του Γουαϊνστάιν, δημιούργησε έναν χαμό στις ανταγωνιστικές εταιρείες, οι οποίες για τα δικαιώματα της ταινίας κόντεψαν να σφαχτούν στην ποδιά του. Εν τέλει, η Sony αποδείχτηκε κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται για τις 9 Αυγούστου του 2019.

Πηγή:reader.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement