«Ο Αλέξανδρος σκοτώθηκε, για να μας σώσει» – Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο στον Άγιο Στέφανο

Advertisement

Νέα διάσταση στο τροχαίο στον Άγιο Στέφανο, όπου έχασε τη ζωή του ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, δίνει σε συνέντευξή του ο οδηγός του αυτοκινήτου που προπορευόταν του οχήματος που οδηγούσε ο 23χρονος.

Ο  κ. Γιάννης, ο οποίος βρισκόταν με το όχημά του μπροστά από τον Ζαχαριά, μίλησε στο Open, και υποστήριξε ότι ο 23χρονος Αλέξανδρος «σκοτώθηκε για να μην μας σκοτώσει»!

«Εγώ έχω να πω γι’ αυτό το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μην με χτυπήσει, δηλαδή στην ουσία έχασε τη ζωή του, προσπαθώντας να μην χτυπήσει εμάς. Δηλαδή, μέσα μου είναι στενοχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Πιστεύω ότι, έτσι όπως ήτανε, ένα δέκατο να ήταν, δεν μπορώ να υπολογίσω το χρόνο, έτσι και μας χτυπούσε, θα ήμασταν κι εμείς νεκροί» αποκάλυψε.

Advertisement

«Είμαι ευγνώμων. Απέφυγε εμάς, σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί. Αυτό το παιδί έχασε τη ζωή του, ίσως γιατί πιθανότατα σκέφτηκε ότι μπορεί να χτυπήσει κι εμένα. Έχω στενοχωρηθεί, λες και είναι δικό μου παιδί» συμπλήρωσε ο κ. Γιάννης.

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στην οικογένειά του, σημείωσε: «Ότι ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς ήταν παλικάρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, αρχικά προσπέρασε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, βγήκε σε μία μεγάλη ευθεία του δρόμου.

Advertisement

Εκεί είδε το αυτοκίνητου του κ. Γιάννη, να έχει βγάλει φλας, με σκοπό να στρίψει αριστερά. Ο 23χρονος δεν μπόρεσε να αντιδράσει, πιθανόν λόγω της μεγάλης ταχύτητας, έκανε ελιγμό και τελικά έπεσε πάνω σε δέντρο.

Πηγή:lifo.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement