Το Skroutz αλλάζει τον τρόπο που γίνονται οι ηλεκτρονικές αγορές

Advertisement

Το Skroutz αναβαθμίζει την αγοραστική εμπειρία και αυξάνει τον ανταγωνισμό στο last mile με την δημιουργία των Skroutz Point όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να παραλαμβάνει τις αγορές του εντός 3 ημερών.

Θέτοντας υψηλούς στόχους και βάζοντας σε προτεραιότητα τα ποιοτικά επίπεδα εξυπηρέτησης, το Skroutz απαντάει στις ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργώντας και αναπτύσσοντας νέες υπηρεσίες με αμέτρητα πλεονεκτήματα και οφέλη και πρωτοπορεί καθώς παρουσιάζει στην Ελλάδα τα «Skroutz Point».

Τα σημεία αυτόματης παραλαβής του Skroutz, έρχονται για να κατακλείσουν το αθηναϊκό τοπίο, παρέχοντας  τη δυνατότητα στους καταναλωτές, να παραλαμβάνουν τις αγορές τους, εντός 3 ημερών από τη στιγμή που το δέμα θα φτάσει στο locker, με ευέλικτές ώρες παραλαβής.

Advertisement

Η διαδικασία είναι απλή, ο καταναλωτής βάζει τα προϊόντα της επιλογής του στο καλάθι, επιλέγει παράδοση σε ένα από τα 20 Skroutz Point, λαμβάνει ενημέρωση και τον προσωπικό κωδικό PIN μέσω SMS και παραλαμβάνει την παραγγελία του, εντός 3 ημερών.

Επίσης η υπηρεσία «Αγορά μέσω Skroutz» αποτελεί μια καινοτόμα λύση για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει και να προσθέσει στο ίδιο καλάθι, μια τεράστια γκάμα διαφορετικών προϊόντων, σε μια virtual αγοραστική εμπειρία, χωρίς την αναμονή, την κίνηση και την πολυκοσμία των καταστημάτων.

Advertisement

Συμπληρωματικά, όλες οι αγορές, πραγματοποιούνται σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, με εγγύηση παραλαβής και επιστροφής χρημάτων, ενώ αν ο καταναλωτής παραλάβει λάθος ή ελαττωματικό προϊόν ή αν απλά άλλαξε γνώμη, η διαδικασία επιστροφής είναι δωρεάν, με τη Skroutz να αναλαμβάνει όλα τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής της παραγγελίας.

Τέλος, ο καταναλωτής μπορεί να λύσει κάθε στιγμή τυχόν απορίες ή δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την παραγγελία του, μέσω του Help Center και της φόρμας επικοινωνίας.

Από τον Απρίλιο του 2021, η Skroutz Last Mile, ξεκίνησε τα ταξίδια της στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, γεμίζοντας τους δρόμους με μηχανές και βαν, προσθέτοντας πρόσφατα και ηλεκτρικά βαν με 0% εκπομπή ρύπων.

Advertisement

Με τον τρόπο αυτό προσφέρεται μια αναβαθμισμένη εμπειρία παράδοσης, δίνοντας τέλος στην αναμονή, καθώς ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται αναλυτικά για το διάστημα που θα παραδοθεί η παραγγελία του.

Παράλληλα, το Skroutz στηρίζοντας τους ανθρώπους που εργάζονται για την εξυπηρέτηση και την παράδοση των πακέτων, δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή  να ανταμείψει τον διανομέα με tip, μέσω ενός link που λαμβάνει σε SMS με το πέρας της παράδοσης.

Πηγή

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement