Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι ένας τσαρλατάνος στη νέα ταινία του Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ

Advertisement

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα αφήσει για λίγο στην άκρη τη στολή του Iron Man και του Sherlock Holmes, γιατί συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στη νέα, άτιτλη μέχρι στιγμής ταινία, του υποψήφιου για όσκαρ σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ.

Το φιλμ θα μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη την αληθινή ιστορία του δρ. Τζον Μπρίνκλεϊ, ενός τσαρλατάνου που δρούσε μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή, ο οποίος κάταφερε να γνωρίσει μεγάλη δόξα, εξαπατώντας κόσμο προωθώντας ψεύτικες θεραπείες.

Κι ενώ η δημοτικότητά του συνέχισε να ανεβαίνει – κυρίως όταν αποφάσισε να μεταμοσχεύσει όρχεις κατσίκας σε ανθρώπους για να θεραπεύσει την ανικανότητα – ο δρ. Μόρις Φίσμπαϊν, εκδότης της εφημερίδας AMA, αποφάσισε να τον κυνηγήσει και να αποκαλύψει την απάτη του.

Advertisement

Η ταινία θα βασίζεται στο επεισόδιο «Man of the People», της ραδιοφωνικής εκπομπής «Reply All» που μεταδόθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 2017 και επικεντρώθηκε στη δράση του Μπρίνκλεϊ.

Η Annapurna Pictures βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με την εταιρεία του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και του Λίνκλεϊτερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Annapurna Pictures βρίσκεται στην παραγωγή άλλης μία ταινίας του Λίνκλεϊτερ, στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της Μαρία Σεμπλ «Where`d You Go, Bernadette» με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μπλάνσετ.

πηγη:cine.gr

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement