Το «Last Christmas» των Wham! γίνεται ταινία με την Emilia Clarke

Advertisement

Η ρομαντική κομεντί «Last Christmas» που θα σκηνοθετήσει ο Paul Feig θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητη μουσική από τον George Michael. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Emilia Clarke και ο Henry Golding, αναμένεται στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2019.

Όπως προϊδεάζει ο τίτλος του «Last Christmas», το σενάριο του οποίο έγραψε ο Feig σε συνεργασία με την Emma Thompson είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη επιτυχία των Wham! που κυκλοφόρησε το 1984.

Σύμφωνα με άρθρο του Variety, η ταινία θα περιλαμβάνει τόσο το κλασσικό χριστουγεννιάτικο single, όσο και άλλα αγαπημένα τραγούδια του Michael.

Advertisement

Η Clarke υποδύεται την Kate, μια κοπέλα στο Λονδίνο που παίρνει μια σειρά κακών αποφάσεων και καταλήγει να εργάζεται ως ξωτικό σε ένα κατάστημα χριστουγεννιάτικων ειδών που λειτουργεί όλο τον χρόνο.

Μια μέρα όμως ο χαρακτήρας του Golding, o Tom, μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει πέρα από τα τείχη που έχει σηκώσει η Kate. Κάπου εκεί ξεκινά και ένας μεγάλος έρωτας μεταξύ των δύο, στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας.

Ο George Michael φέρεται να συνεργαζόταν με τους παραγωγούς της ταινίας μέχρι το θάνατό του στις 25 Δεκεμβρίου 2016. Ο πολυαγαπημένος μουσικός πέθανε στο σπίτι του από φυσικά αίτια στην ηλικία των 53 ετών.

[πηγή]

Advertisements

Δείτε και αυτά:

Advertisement